Trajnostni razvoj

Obvladovanje izzivov trajnostnega razvoja

Okt. 18 2024

NAJ VAŠ CERTIFICIRAN SISTEM VODENJA USPEŠNO KRMARI MED ESG, CSR IN SDG

Podjetja imajo ključno vlogo pri izvajanju agende trajnostnega razvoja, ki zajema širok spekter ciljev in dejavnosti, namenjenih zagotavljanju trajnostne prihodnosti. Izvajanje agende trajnostnega razvoja vključuje integracijo trajnostnih praks v poslovne procese, zmanjšanje negativnih okoljskih vplivov, spodbujanje etičnega poslovanja in sodelovanje z deležniki, da bi skupaj dosegli trajnostne cilje.

Za nekatera podjetja predstavlja to obsežno in kompleksno nalogo. Številne trajnostne zaveze ustvarjajo “džunglo” različnih rešitev, ki poskušajo nasloviti izzive na različnih ravneh organizacije. Včasih mora organizacija dodatno vključiti še svojo vrednostno verigo ter sodelovati s širšo skupnostjo zainteresiranih strani.

Dokument opisuje možen pristop za zmanjšanje kompleksnosti in sprostitev novih potencialov s prikazom, kako že uveljavljene metode dela lahko postanejo del rešitve in pomagajo podjetjem delovati pametneje, ne težje.

WP_Obvladovanje izzivov trajnostnega razvoja - Bureau Veritas

PODROČJA:

• Predstavitev: SDG/CSR/ESG
  • Izzivi trajnostnega razvoja
  • Uvajanje sprememb
  • Sistemi vodenja s certifikatom ISO kot osrednji del rešitve
  • Kako sistemi vodenja podpirajo trajnostni razvoj
  • Usklajevanje izzivov v skladu s strukturo HLS sistemov vodenja

Za prenos dokumenta izpolnite obrazec: